«Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις απαιτήσεις του για Γιαννούλη στα 5 εκατ. λίρες»

«Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις απαιτήσεις του για Γιαννούλη στα 5 εκατ. λίρες»

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ανεβάσει το κόστος του Δημήτρη Γιαννούλη, έπειτα από την πρόκριση της ομάδας επί της Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έπειτα από την νίκη με 3-1 επί της Μπεσίκτας. Ο ελληνικός σύλλογος έχει αρχίσει να δέχεται κρούσεις από το εξωτερικό για αρκετούς παίκτες του, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να έχει την τιμητική του.

Μετά τα δημοσιεύματα, για κρούση της Μαρσέιγ και αρνητική απάντηση της ελληνικής ομάδας, έρχεται νέα πρόταση, αυτή την φορά από την Αγγλία. Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο της «The Athletic», Chris Waugh, ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει τις οικονομικές απαιτήσεις του για τον Έλληνα μπακ, καθώς ζητάει πέντε εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 5,5 εκατ. ευρώ) για την παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα, το ποσό με το οποίο θα μπορούσε να δώσει τον Γιαννούλη, ήταν στα 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο τώρα, ανέβηκε κατά ένα εκατομμύριο η αξία του. Η ομάδα που ενδιαφέρεται και (όπως τονίζει το δημοσίευμα) θα κινηθεί μέσα στην εβδομάδα για την μεταγραφή του, είναι η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» έχουν διαθέσει 30 εκατ. λίρες στον προπονητή Στιβ Μπρους για τις μεταγραφικές του αγορές, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ. Ακόμα, Μαρσέιγ και Γουότφορντ είναι επίσης στο «κυνήγι» του 24χρονου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ