Γιαν Εμβιλά : Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είχε την υπογραφή του 10.gr

Γιαν Εμβιλά : Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είχε την υπογραφή του 10.gr

To10.gr στις 29/8 έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Εμβιλά και αποκάλυψε τις επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γάλλου μέσου. Ολο αυτό το διάστημα το «10» σας ενημέρωνε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του έμπειρου χαφ.

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη μεταγραφική «βόμβα» του Γιαν Εμβιλά, με τους Πειραιώτες το μεσημέρι της Δευτέρας να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου μέσου.

Μια σπουδαία μεταγραφή, με τους Ερυθρόλευκους να βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό μέσο, που έχει στο ενεργητικό του πάνω από 370 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, ενώ είναι επίσης 22 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Μια μεταγραφή για την οποία διαβάσατε πρώτα στο «10», στα τέλη Αυγούστου. Στις 29/8 to10.gr έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Γάλλου, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου μέσου. «Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr να θέλουν τους πρωταθλητές να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Σεντ Ετιέν για τον Γιαν Εμβιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «10», τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Αυγούστου.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Ματιέ Βαλμπουενά με δηλώσεις του στη Γαλλία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10» και αποκάλυψε ότι ο συμπατριώτης του επιθυμεί να έρθει στο μεγάλο λιμάνι και να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στις 4 Σεπτεμβρίου ενημερωθήκατε για τις επαφές της Σεντ Ετιέν με τον Γάλλο, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να έρθει στον Ολυμπιακό και στις 6 Σεπτεμβρίου το «10» αποκάλυψε το παρασκήνιο των επαφών των Πειραιωτών με τον 30χρονο μέσο.

Στις 8 Σεπτεμβρίου διαβάσατε για τις επαφές της Σεντ Ετιέν με τη Λέστερ για την πώληση του Φοφανά και το… ντόμινο που δημιουργείται στο εσωτερικό της γαλλικής ομάδας, το οποίο ουσιαστικά ξεμπλόκαρε τη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό. Το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου το «10» σας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Γιαν Εμβιλά με την Σεντ Ετιέν, αλλά και ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα. Κάτι που όπως αποκάλυψε το «10» στις 10 Σεπτεμβρίου θα γινόταν το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9).

Σήμερα, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του «10» για τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Γιαν Εμβιλά, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του 10.gr. Μια σπουδαία μεταγραφή, για την οποία διαβάσατε πρώτα στο «10». Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είχε την υπογραφή του 10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ