«Στο στόχαστρο της Νάπολι για τον Ιανουάριο ο Γιαννούλης»

«Στο στόχαστρο της Νάπολι για τον Ιανουάριο ο Γιαννούλης»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φαίνεται πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νάπολι και για τον Ιανουάριο, όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Η Νάπολι φαίνεται πως μετά τον Κώστα Τσιμίκα έχει βάλει στο μάτι ακόμα έναν Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ για να καλύψει τη θέση. Οι παρτενοπέι λοιπόν όπως αναφέρουν στην Ιταλία κοιτάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη για τα αριστερά και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κρούση στον ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό «Rai» πως η ιταλική ομάδα θα κινηθεί για μπακ και ο Έλληνας του Δικεφάλου του βορρά είναι πολύ ψηλά στη λίστα της. Μάλιστα τονίζεται στην τοποθέτηση του ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον παραχωρεί ουσιαστικά με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ, αφού αυτή είναι η τιμή που έχει θέσει για όλους τους ενδιαφερόμενους.

«Η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, παραμένει υπό παρακολούθηση και κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ από τους Έλληνες. Οι αποδοχές του υπολογίζονται σε 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενεράτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ