Οριστικά παίκτης της Νόριτς ο Γιαννούλης – Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης – Οργή οπαδών του ΠΑΟΚ για «λευκή πετσέτα»

Οριστικά παίκτης της Νόριτς ο Γιαννούλης – Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης – Οργή οπαδών του ΠΑΟΚ για «λευκή πετσέτα»

Ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαννούλη στη Νόριτς, με 8,5 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, απαντώντες σε επιθέσεις οπαδών του ΠΑΟΚ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να παραχωρήσει στη Νόριτς, δανεικό με οψιόν αγοράς τον Δημήτρη Γιαννούλη, προκάλεσαν την αντίδραση του γιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Με την παρέμβασή του, να βάζει νέα οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι, αλλά παράλληλα να επιβεβαιώνει και τυπικά ότι ο Γιαννούλης φεύγει.

Επί της ουσίας, με νέα παρέμβασή του μέσω instagram, ο Γιώργος Σαββίσης επιβεβαίωσε, ανακοίνωσε, ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ αποχωρεί και συνεχίζει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα, που αγωνίζεται στην Championship.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επιθετικά μηνύματα οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατηγορούν τη διοίκηση, τον ίδιο και τον πατέρα του, για ξεπούλημα του Γιαννούλη, ο Γκιόργκις παραδέχθηκε με κάθε επισημότητα ότι ο Γιαννούλης αποχωρεί και συνεχίζει την καριέρα του στα «Καναρίνια».

Μάλιστα, επιβεβαίωσε κατά γράμμα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του to10.gr, που ανέφερε ότι ο Γιαννούλης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, καθώς ζήρησε επιτακτικά να φύγει, λόγω όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες: «Ηθελε να κάνει το επόμενο βήμα και μου αρέσει το γεγονός ότι πήγε σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα. Και δεν πήγε στο πουθενά. Το σέβομαι»!

Επιπλέον, σε μήνυμα οπαδού του Δικεφάλου πως ο ΠΑΟΚ με αυτή την πώληση αποδυναμώνει κι άλλο το ρόστερ του και ρίχνει λευκή πετσέτα, ο Σαββίδης δεν απάντησε, απλώς ανέφερε νέα οικονομικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει 8,5 εκατ. ευρώ και θα κρατήσει το 20% σε περίπτωση πώλησης του Γιαννούλη από την αγγλική ομάδα, εάν, βεβαίως γίνει χρήση της οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Οψιόν που έχει την μορφή «υποχρεωτικής», σε περίπτωση που η Νόριτς κερδίσει την προαγωγή της στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ