«Σφήνα του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Ρέις»

«Σφήνα του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Ρέις»

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε φέρεται να εξετάζεται στην Τούμπα για την αντικατάσταση του Γιαννούλη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ματέους Ρέις απασχόλησε τον ελληνικό Τύπο ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Εν τέλει, ο πρωταθλητής Ελλάδας απέκτησε τον Ρέαμπτσιουκ για να καλύψει το κενό του Βινάγκρε και ο Ρέις έχει ξεμείνει στη Ρίο Άβε, η οποία διαπραγματεύεται επί 1,5 μήνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως ένας νέος ενδιαφερόμενος από την Ελλάδα εμφανίστηκε για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ: ο ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την παραχώρηση του Γιαννούλη στη Νόριτς και διερευνά τι ισχύει με τον Ματέους Ρέις. Ο Δικέφαλος φέρεται να έχει ενημερωθεί ότι ο Ρέις έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ. Όμως, τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο επειδή η Σπόρτινγκ αδυνατεί να συμφωνήσει με τη Ρίο Άβε.

Άρα, θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έχει το περιθώριο να αναμειχθεί στην υπόθεση και να φέρει τον Ρέις στην Τούμπα. Πάντως, στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλης έχει «κλειδώσει» στο πρόσωπο του Φράνκο Φεράρι από τον ΝΠΣ Βόλο και η συμφωνία θα κλείσει εντός των ημερών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ