ΟΦΗ-ΑΕΚ : Η επιστροφή του Ζαχαριάδη… (vid)

ΟΦΗ-ΑΕΚ : Η επιστροφή του Ζαχαριάδη… (vid)

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης που δεν είχε δει το χέρι του Ινσούα στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, επιστρέφει σε παιχνίδι της Ένωση, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League η ΑΕΚ είχε περάσει με 2-0 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης όμως που ήταν ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης είχε προκαλέσει την οργή των γηπεδούχων με την απόφασή του να μην καταλογίσει πέναλτι στον Ινσούα που αγκάλιασε την μπάλα ενώ την είχε στα χέρια του ο Τσιντώντας μετά από απόκρουση πέναλτι.

Η φωτογραφία τα λέει όλα για τη συγκεκριμένη φάση. Η ΚΕΔ όμως για να ευχαριστήσει την «εξυγίανση» τί έκανε; Αντί να τιμωρήσει ως όφειλε τον Ζαχαριάδη, τον επιβράβευσε ορίζοντάς τον την τρίτη αγωνιστική στο ΟΦΗ – Ατρόμητος όπου και τα έκανε μούσκεμα.

Πώς; Ο Ατρόμητος βάζει γκολ, ο βοηθός έχει σηκώσει την σημαία του για οφσάιντ και ο διαιτητής Ζαχαριάδης το μετράει κακώς (από άγνοια του κανονισμού) μετά και από τον έλεγχο που έκαναν στο VAR αποφάσισε ότι η μπάλα πήγε στον σκόρερ από πάσα αντιπάλου και όχι από προσπάθεια του αμυντικού να διώξει.

Κάποιοι μπορεί να το ξέχασαν, όμως στον ΟΦΗ δεν το ξέχασαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ