Ο Μπέμπεκ σφυρίζει στο Καραϊσκάκη, ο Κουλμπάκοφ στο Βικελίδης

Ο Μπέμπεκ σφυρίζει στο Καραϊσκάκη, ο Κουλμπάκοφ στο Βικελίδης

Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το «αιώνιο» ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στο Άρης - ΑΕΚ.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 3ης αγωνιστικής των play off της Superleague, ορίζοντας δυο ξένους ρέφερι σε Καραϊσκάκη και Κλεάνθης Βικελίδης. Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο θα είναι διαιτητής ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 43χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει αρκετά ματς ελληνικών ομάδων, ενώ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Τη φετινή σεζόν διηύθυνε τους αγώνες Άρης-Ολυμπιακός 1-2 και Άρης-ΑΕΚ 0-1 για τη Superleague και αυτή είναι η τρίτη φορά που θα έρθει στην χώρα μας.

Όσον αφορά το ματς του Άρη με την ΑΕΚ, η ΚΕΔ όρισε τον επίσης γνώριμο Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος είναι διαιτητής της κατηγορίας Elite της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Μ.Δημόπουλο. Ο Λευκορώσος ήταν ρέφερι στο περσινό Άρης-ΑΕΚ 1-4 και πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Τέλος στο ματς του Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ ο Καραντώνης με τον Μανούχο στο VAR. Στο Βόλος-Παναιτωλικός ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων-ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ-Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ