Επίσημο: Στον Ιωνικό ο Λουάν

Επίσημο: Στον Ιωνικό ο Λουάν

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Λουάν ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό συνεχίζει να προχωράει με εντατικούς ρυθμούς ο Ιωνικός, ο οποίος ανακοινώνει συνεχώς νέες αφίξεις. Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, κάτοικος Νίκαιας για τη νέα σεζόν θα είναι και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Λουάν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους. Ο Λουάν, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε της Βραζιλίας στις 31 Μαΐου 1996.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Red Bull Brasil και ακολούθως μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Λιέφερινγκ. Αγωνίστηκε επίσης σε Στουρμ Γκρατς και SKN St. Pölten. Μετρά συνολικά 81 συμμετοχές στην αυστριακή Λίγκα (πρώτη κατηγορία) όπου είχε τα τελευταία χρόνια γεμάτες σεζόν, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Αυστρίας. Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Λουάν και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Λουάν, τόνισε στο ionikosfc:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ