Σιαμπάνης – «Γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από τα προβλήματα»

Σιαμπάνης – «Γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από τα προβλήματα»

Ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε για τον Άρη, για το 2022, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Μάριος Σιαμπάνης τόνισε σε δηλώσεις του, πως τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του Άρη δυναμώνουν την ομάδα του, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε για τον αγώνα με το τριφύλλι και τη σημασία του, αλλά και για την προσδοκία του για το 2022.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Υγεία να έχουμε, η ομάδα είναι μέσα στους στόχους, θα παίξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρώτα ο Θεός να φέρουμε κι έναν τίτλο στην ομάδα».

Για τα κρούσματα: «Προσέχουμε σαν παίκτες γενικά, αυτά είναι μέσα στη ζωή, αυτό δεν κάνει αδύναμη την ομάδα. Είμαστε δυνατοί, δεν είμαστε και οι μόνοι που έχουμε κρούσματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από αυτό. Να αναρρώσουν τα παιδιά και να ενσωματωθούν στην ομάδα, για να γίνουμε πιο δυνατοί και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς. Το θέμα για μένα είναι ποιος θα παρουσιαστεί καλύτερα. Ποιος το θέλει πιο πολύ, ποιος θα διεκδικήσει κάθε μπάλα. Είναι ένα ντέρμπι και εύχομαι να βγούμε εμείς νικητές από αυτό. Εμείς με αυτά που έχουμε δείξει μέσα στο γήπεδο, είμαστε πολύ καλή επιθετική ομάδα, όχι ότι και αμυντικά δεν είμαστε καλά, αλλά στην επίθεση έχουμε αυτό το κάτι παραπάνω που μπορεί να χτυπήσει και το παιχνίδι».

Για την προσδοκία του από το 2022: «Να πάρω κι εγώ την ευκαιρία μου και να εξελίσσομαι παιχνίδι με παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ