Άρης – Το δίλημμα στην κορυφή της επίθεσης

Άρης – Το δίλημμα στην κορυφή της επίθεσης

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον φορ που θα ξεκινήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι (15/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση (15/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται με τη την σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, μάλιστα, αναμένεται η απόφαση του για τον ποδοσφαιριστή που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λόπεθ έκανε την έκπληξη, κατάφερε να ξεπεράσει πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις το προβλήμα τραυματισμού του και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, βάζοντας δύσκολα στον προπονητή του.

Η δεύτερη λύση για τον τεχνικό του Άρη- αυτή που φαίνεται, μάλιστα, να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες-, είναι να ξεκινήσει ως φορ ο Μανσίνι. Μια απόφαση, πάντως, την οποία ο Μάντζιος αναμένεται να πάρει τελευταία στιγμή.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Γκαρσία, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ