Άρης: Να τριτώσει το καλό

Άρης: Να τριτώσει το καλό

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους σερί νίκη και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ στο σημερινό (19.30) παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης.

Τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ ψάχνει ο Άρης στη σημερινή (19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στοχεύει στην τρίτη σερί επικράτηση, μετά από αυτές επί των Παναιτωλικού και ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα, καθώς έχει αρκετά ερωτηματικά. Οι Δεληζήσης και Ασλανίδης διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα, ο Σάκιτς έχει το προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λούμορ στο αριστερό άκρο, καθώς ο Γκάνεα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι Σάσα και Ματίγια αναμένεται να είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, ενώ τον ρόλο του επιτελικού μέσου θα αναλάβει και πάλι ο Εντιαγέ, καθώς ο Μπερτόλιο προέρχεται από τραυματισμό. Στη περίπτωση, πάντως, που ο Μάντζιος αποφασίσει να προφυλάξει τον Σενεγαλέζο, τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Γκαρσία ή Ιτούρμπε.

Αντίθετα, ξεκάθαρο είναι τα πράγματα σε οτι αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου θα ξεκινήσει ο Καμαρά. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Πάλμα και Ντουκουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ