Εποχή Μπούργος στον Άρη

Εποχή Μπούργος στον Άρη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συμφώνησε με τον Αργεντινό που θα είναι ο προπονητής του Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια, επιβεβαιώνοντας απόλυτα «to10».

O Χερμάν Μπούργος θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο Αργεντινός συμφώνησε σε όλα με τον Θόδωρη Καρυπίδη και θα αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία, επιβεβαιώνοντας πλήρως «to10».

Στη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε αρχική συμφωνία, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο Μπούργος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, ενώ οι συνολικές απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τα 2.100.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα από την Αθήνα στην Μαδρίτη, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Ο Μπούργος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Θόδωρο Καρυπίδη, ειδικά σε ότι αφορά την όρεξη που έχει για δουλειά και τις ιδέες του αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ