Όταν όλη η Premier League ήταν στα πόδια του Πινεδα

Όταν όλη η Premier League ήταν στα πόδια του Πινεδα

Στα μπλοκάκια κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα...

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα! Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της Θέλτα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταγραφικούς στόχους που έχει θέσει στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός πιστεύει πως ο 26χρονος άσος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αυτή τη στιγμή έχουν αρκετές ελπίδες στην υπόθεση, καθώς ο Πινέδα ενημερώθηκε από τη Θέλτα πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να βλέπει παράλληλα με καλό… μάτι την ΑΕΚ, καθώς στόχος του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Μεξικανός μάλιστα, επιβεβαιώσε τις επαφές με την ΑΕΚ, ωστόσο ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι… χειροπιαστό.

Μπορεί στη Θέλτα, ο Πινέδα να μην έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό, ωστόσο πριν μετακομίσει στην Ισπανία, ο 26χρονος ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα του μεξικάνικου ποδοσφαίρου. Τόσο που το φθινόπωρο του 2020, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν… όλη την Premier League να τον έχει στα «ραντάρ» της!

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020 από το 90min, ο Πινέδα ήταν στα μπλοκάκια επτά ομάδων της Premier League! Και μάλιστα, δύο εξ αυτών, ήταν η Άρσεναλ και η Τότεναμ!

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τις δύο ομάδες του Βόρειου Λονδίνου, για τον Πινέδα είχαν δείξει ενδιαφέρον επίσης οι Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Γουλβς, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον.

Μάλιστα, το 2014 ο Πινέδα είχε πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία ωστόσο ο ίδιος την είχε απορρίψει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ