Άρης: Ανακούφιση για Ντουκουρέ

Άρης: Ανακούφιση για Ντουκουρέ

Επιπόλαιος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Ιβοριανού μέσου στον αστράγαλο, ενώ από αύριο (3/7) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο τραυματισμός του Ντουκουρέ στο χθεσινό (1/7) φιλικό παιχνίδι του Άρη με το Αμβούργο «καρδιοχτύπησε» τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ.

Ο Ιβοριανός μέσος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και στη συνέχεια αισθανόταν έντονους πόνους στον αστράγαλο, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στην ήττα με 4-3 από τη γερμανική ομάδα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πάντως, του ποδοσφαιριστή, ηρέμησαν τους ανθρώπους του Άρη, καθώς η κατάσταση του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.

Ο Ντοκουρέ ακολούθησε το πρωί πρόγραμμα αποθεραπείας για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένεται να επιστρέψει, αύριο (3/7) στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του Μπούργος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη «χάρισε» την απογευματινή προπόνηση, θέλοντας να επιβραβεύσει τους παίκτες του, για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ