ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη απέναντι στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη απέναντι στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στην Τούμπα (13/11), με τους Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Τον Βόλο θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/11), για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ 2022. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι και τους Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη να βρίσκονται κανονικά σε αυτήν.

Επιπλέον, οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Διαβάστε επίσης: Ποτσέκο: «Ποιος είναι αυτός που αποφάσισε ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο;»

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα και Μπράντον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ