Τι λένε στη Βραζιλία για το μέλλον του Μαρσέλο – Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται…

Τι λένε στη Βραζιλία για το μέλλον του Μαρσέλο – Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται…

Στη Βραζιλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Φλουμινένσε και Μποταφόγκο για την απόκτηση του Μαρσέλο, ενώ τονίζεται ότι θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να φέρνουν στην Ελλάδα έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, που έχει κατακτήσει τα πάντα τον 21ο αιώνα.

Για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ πριν αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδος, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και… ζήτηση από βραζιλιάνικες ομάδες οι οποίες ήθελαν να τον πείσουν να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Μαρσέλο προτίμησε να έρθει στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, φαίνεται πως οι βραζιλιάνικοι σύλλογοι έχουν επιστρέψει για τον Μαρσέλο.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ στη χώρα του καφέ κάνουν λόγω για έντονο ενδιαφέρον από Φλουμινένσε και Μποταφόγκο για την απόκτηση του. Οι δυο ομάδες αναμένεται να επανέλθουν για τον Μαρσέλο μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ γράφεται πως θέλουν να έρθουν άμεσα σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Μαρσέλο δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό, ενώ γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι έχει μέχρι στιγμής λίγο χρόνο συμμετοχής, αφού έχει παίξει σε 5 ματς και το περισσότερο που έχει αγωνιστεί είναι περίπου 30 λεπτά. Για την ιστορία ο Βραζιλιάνος μπακ είχε κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Οκτωβρίου και στο Ολυμπιακός – Καραμπάγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βραζιλιάνοι περιμένουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρσέλο, ενώ είναι θέμα χρόνου η επικοινωνία με τους ερυθρόλευκους. Τόσο από τη «Φλου» όσο και από την Μποταφόγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ