ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει τον Κετζιόρα, προχωράει και για φορ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει τον Κετζιόρα, προχωράει και για φορ

Την απόκτηση του Τόμας Κετζιόρα αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο ΠΑΟΚ. Φουλάρουν και για φορ οι «ασπρόμαυροι».

Με το πόδι στο γκάζι φαίνεται πως αναμένεται να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο 28χρονος μπακ έφτασε με πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά και αμέσως κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Ντιναμό Κιέβου και ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια για τον δανεισμό του Πολωνού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα (28/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει και ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει με τις προσθήκες, καθώς στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτηθεί και ένας σέντερ φορ πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδου.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» φέρεται να έχουν ήδη «κυκλώσει» μια περίπτωση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ