Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χριστοδουλόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες ώρες σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αφίχθη στη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση από τη Λάρνακα.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την Ανόρθωση και συμφώνησε με τον Άρη. Ο Χριστοδουλόπουλος θα περάσει μέσα στις επόμενες μέρες στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Φουλ επίθεση του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ: «Ψεύδεται ασυστόλως για να καλύψει ύπουλους τρόπους και να πάρει το ματς»

Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην Κύπρο, ενώ με τη φανέλα της Ανόρθωσης είχε 15 γκολ και πέντε ασίστ σε 53 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ