Άρης: Με 4-3-3 και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Με 4-3-3 και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

Με αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα παρατάσσει την ομάδα του ο Τόλης Τερζής στο σημερινό (20/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι στην Κρήτη.

Οι Γιακούμπ Μπράμπετς, Μάρβιν Πίρσμαν και Λούκας Ρουπ είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη, στο σημερινό (20/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Τσέχος αμυντικός θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ο Βέλγος θα πάρει τη θέση του Μαζικού στο αριστερό άκρο, ενώ ο Γερμανός θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας: Άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν να επηρεάσουν το διαιτητή – Τους σταμάτησαν Γκαγκάτσης και Καρυπίδης – Επενέβη η αστυνομία (vid)

Ο Τόλης Τερζής αλλάζει το σύστημα απο 4-2-3-1 σε 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, ενώ οι Ρουπ και Νταρίντα θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι. Ο Γκαρσία θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Γκρέι, Καμάτσο, Μαζικού, Νταμπό, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Ντουκουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ