Αποκαλύψεις για το μέλλον του Πινέδα στην ΑΕΚ

Αποκαλύψεις για το μέλλον του Πινέδα στην ΑΕΚ

Τι λένε στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα και τις πιθανότητες να παραμείνει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και μια από τις καλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού, με την Ένωση να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός με συνέντευξη του στο TUDN της πατρίδας του αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες θα γνωρίζει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί αναφορικά με το μέλλον του στην Ελλάδα, ενώ υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας ότι θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στους στόχους που έχουν τεθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα «debate.com.mx» αναφέρει ότι ο Πινέδα πρόκειται να συζητήσει σύντομα με την ΑΕΚ ώστε να ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Μεξικανός, αγωνίζεται ως δανεικός από τη Θέλτα στην «Ένωση» μετρώντας 8 γκολ και 3 ασίστ μετά από 27 ματς.

«Ο Πινέδα έδειξε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει στους Έλληνες», αναφέρει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ