Άρης: Θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στη Λαμία

Άρης: Θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στη Λαμία

Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» θα τιμήσουν με τον τρόπο αυτό τη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Με το δικό του τρόπο επέλεξε να τιμήσει τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η ΠΑΕ Άρης. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στο κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Η προετοιμασία του Άρη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα ολοκληρωθεί με την αυριανή (4/3) πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», μετά το τέλος της οποίας ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή. Σ΄ αυτήν δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Ρουπ, ενώ αντίθετα, επιστρέφει ο Φαμπιάνο, που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Ντόρσεϊ: Για ποιους λόγους δεν ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» (05/03, 17:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ