Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη

Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη από την ΕΠΟ λόγω χαρακτηρισμών προς Μπαλτάκο και Μπένετ στο ραδιόφωνο.

Η ΕΠΟ μέσω του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αποφάσισε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, λόγω των χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε προς Μπαλτάκο, Μπένετ και την ίδια την Ομοσπονδία σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Τζέραρντ σε Μπέλιγχαμ: «Είσαι πιο μπροστά απ’ ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία σου» (vid)

Η απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει για Καρυπίδη:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ