Άρης: Ξεκαθαρίζει για τρεις ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Ξεκαθαρίζει για τρεις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τερζής περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Οντουμπάζιο, Ρουπ και Ενκουλού, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Τετάρτης (26/4) με τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (26/4), με τον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους οι άνθρωποι του Άρη, ενώ αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Οντουμπάζιο, Ενκουλού και Ρουπ.

Διαβάστε επίσης: Πάντερ: «Να κερδίσουμε δυο ματς στη Μαδρίτη και να προκριθούμε με 3-0»

Ο Άγγλος αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, στο χθεσινό (23/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ο Τερζής δεν πρόκειται να ριψοκινδυνεύει, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Εμπακατά θα είναι αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Σε ότι αφορά τον Ενκουλού, θα αξιολογηθεί και σήμερα η κατάσταση του, καθώς ταλαιπωρείται από βαριά ίωση.

Αν δεν τα καταφέρει και με δεδομένο ότι και ο Μπράμπετς είναι τραυματίας, τότε ο Πίρσμαν για δεύτερο σερί παιχνίδι θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας και ο Μαζικού θα ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Ρουπ, που θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε πιθανότατα θα επιστρέψει στην αποστολή του Άρη στο εκτός έδρας ντέρμπι (30/4) με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ