ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Σφράγισε» την παραμονή!

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Σφράγισε» την παραμονή!

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χάρη στο γκολ του Ροσέρο και «σφράγισαν» την παραμονή.

Στη Super League θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στους «Ζωσιμάδες», για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι Ηπειρώτες πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Ροσέρο και σφράγισαν την παραμονή, όπως επίσης και ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τα αποτελέσματα στις άλλες αναμετρήσεις. Μετά την 6η αγωνιστική, που είναι η προτελευταία των φετινών πλέι άουτ, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 33 και βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ο Αστέρας είναι στην 10η με 30 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Sold out σε εννέα λεπτά το Ολυμπιακός-Φενέρ μαζί με ιστορικό ρεκόρ

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο από τους γηπεδούχους, αλλά τον ΠΑΣ να σκοράρει στο δεύτερο μέρος και να παίρνει τη νίκη. Στο 2ο λεπτό ο Μπαρτόλο απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά ο Αθανασίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 18’ ο Παντελάκης έδιωξε την τελευταία στιγμή, μετά το επικίνδυνο σουτ του Μπαρτόλο. Οι Ηπειρώτες απάντησαν στο 25’ με την κεφαλιά του Παντελάκη, αλλά ο Αλβάρες απομάκρυνε σε κόρνερ, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 0-0.

Σε χαμηλό τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπαρτόλο να απειλεί στο 75’ με δυνατό σουτ και τον Αθανασίου να διώχνει σε κόρνερ. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από έναν βαθμό, αλλά στο 84’ ο Ροσέρο, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν, νίκησε από κοντά τον Παπαδόπουλο μετά την κεφαλιά του Παντελάκη και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (92΄Μπορνταγκαράι), Πήλιος, Μορέιρα (62΄Κόντε), Λιάσος, Γκίνο, Τζίμας, Παμλίδης(90΄’ Καραχάλιος), Μπάλαν (62΄Ροσέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρεγκίς (88΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα (78’ Σανταφέ), Μπαρτόλο, Σίτο (88; Κωστέας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ