Άρης: Για το δύο στα δύο με επιστροφή Νταρίντα

Άρης: Για το δύο στα δύο με επιστροφή Νταρίντα

Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στο σημερινό (29/10, 20.30) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τσέχος μέσος.

Ο Άρης ψάχνει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, μετά από αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο σημερινό (29/10, 20.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου τους, να κάνουν το δύο στα δύο και να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Σημαντική επιστροφή στο βασικό σχήμα για τον Άκη Μάντζιο, αυτή του Νταρίντα. Ο Τσέχος χαφ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πάρδο σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις. Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελεί το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Οντουμπάζιο να έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Μοντόγια, αλλά και η θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, για την οποία είναι υποψήφιοι οι Μενέντες, Παναγίδης και Κάρσλον.

Διαβάστε επίσης: Μορόν: «Υπάρχουν φορές που πραγματικά αισθάνομαι μόνος στην επίθεση»

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ένας εκ των Οντουμπάζιο ή Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Τζούρασεκ θα είναι οι αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Μενέντες, Παναγίδη ή Κάρλσον στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μάντζιο ήταν ο Ματαρίτα, που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο, Ζουλ, Γκαρθία, Δεληζήσης και Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ