Συμβούλιο για την πρόταση Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση

Συμβούλιο για την πρόταση Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση

Συνεδριάζει την Πέμπτη (21/6) η Super League και για εκλογή προέδρου

Την ερχόμενη Πέμπτη (21/6) θα τεθεί επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο της Super League η πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Το πλάνο για πρωτάθλημα με 20 ομάδες μας τελείωσε γρήγορα μετά το «όχι» από την UEFA και τη FIFA στον υφυπουργό Αθλητισμού που προχώρησε σε plan b. Πρωτάθλημα με 16 ομάδες, με play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή στις θέσεις 1-6 και play out στις θέσεις 9-14 για να υποβιβαστούν τέσσερις μαζί με τον 15ο και τον 16ο της βαθμολογίας ώστε μαζί με τους δύο που θα προβιβαστούν από τη Football League να προκύψει 12άρι πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μάλιστα, φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι χωρίς αναδιάρθρωση δεν θα ισχύει και η πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των έξι «άστεγων» και στη συνάντηση με τους κ. Γκαγκάτση και Δάρα, την Τετάρτη (13/6) εξέφρασε την πρόθεση να δώσει το παρών στο συμβούλιο της Λίγκας.

Στη Λίγκα φαίνεται να υπάρχει διαφωνία για την απευθείας μετάβαση σε πρωτάθλημα με 12 ομάδες και υπάρχει σκέψη να προταθεί τη σεζόν 2019-20 οι ομάδες να είναι 14 και στη συνέχεια να μειωθούν σε 12.

Στα θέματα του συμβουλίου είναι και η εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου αφού η θητεία των Γιώργου Στράτου και Χρήστου Δάρρα λήγει.

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.

Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019

Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.

Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.

Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Επιλογή εταιρείας καθαρισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ