Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης θέλει, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (7/4, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του για τη ενδεκάδα.

Ο Άρης βλέπει το σημερινό (7/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ως ευκαιρία για να βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Με την ιδιαιτερότητα, φυσικά, ότι θα αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και υπάρχουν ερωτηματικά σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Προβάδισμα για τη θέση στο αριστερό άκρο έχει ο Μοντόγια, ενώ τη διεκδικεί και ο Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Σε ότι αφορά τη μεσαία γραμμή, αν τελικά ξεκινήσει βασικός ο Μάνου Γκαρθία, τότε ο Νταρίντα θα οπισθοχωρήσει και θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ. Στην αντίθετη περίπτωση, αμυντικοί χαφ θα είναι οι Ζουλ και Βερστράτε και ο Νταρίντα θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει (δοκιμάστηκε και ο Ανσαριφάρντ) στη κορυφή της επίθεσης. Τέλος ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Σαμόρα, Σαβέιρο και Παναγίδης διεκδικούν την αριστερή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βέλεθ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ