Άρης: Το δίλημμα ενόψει του τελικού και η έκπληξη

Άρης: Το δίλημμα ενόψει του τελικού και η έκπληξη

Οι Σαβέιρο και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τις δοκιμές που κάνει ο Μάντζιος, ενόψει του σαββατιάτικου (25/5) τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ δοκιμάστηκε και ο Φεράρι.

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον σαββατιάτικο (25/5) τελικό με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Οι Σαβέιρο και Σαμόρα είναι υποψήφιοι για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα κανείς δεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει και ο Παναγίδης, ενώ δοκιμάστηκε και ο Φεράρι, με το τελευταίο ενδεχόμενο, όμως, να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ακόμα, οι Βερστράτε και Γκαρθία διεκδικούν μια θέση στα χαφ, στο 4-2-3-1 του Μάντζιου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο (23/5, 15.30) από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με προορισμό τον Βόλο, ενώ κατά την αναχώρηση της θα τη συνοδέψουν αυτοκίνητα και μηχανές με οπαδούς του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ