«Τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται και πάλι με μια βαλίτσα στο χέρι, με σκοπό να εξετάσει και άλλους μεταγραφικούς στόχους για την ΑΕΚ, ενόψει Ιανουαρίου.


«Τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ο Ίβιτς | to10.gr

Σε πολλά ταμπλό παίζει… μπάλα ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ. Μετά τη χθεσινή ομιλία του στους παίκτες, κατά την οποία έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου σχετικά με θέματα πειθαρχίας, αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, αναμένεται να «τρέξει» εκ νέου τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, θα κάνει μια σειρά ταξιδιών στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παίκτες που τον ενδιαφέρουν και να έχει έτοιμες τις προτάσεις του ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Ελ Αραμπί vs Γκερέρο: Το πρώτο crash test

Σύμφωνα με την Sportime μάλιστα, ο Ίβιτς ακόμα και όταν βρίσκεται στην Αθήνα, μιλάει συνεχώς στο κινητό με μάνατζερ και δικούς του ανθρώπους για τα μεταγραφικά.

Είναι πολύ πιθανό να κλείσουν περισσότερες από μία μεταγραφές μέχρι τον Δεκέμβρη, αφού κάποιοι από τους στόχους έχουν τσεκαριστεί και απομένει το ΟΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο