Έρχεται στην Αθήνα ο Αϊτόρ

Έρχεται στην Αθήνα ο Αϊτόρ

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Τσάβι Ρόκα, ο Αϊτόρ Καλανταπιέντρα αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός καταφέρνει μια υπέρβαση. Και οικονομικά, αφού ο Αϊτόρ Καλανταπιέντρα θα του κοστίσει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία και αγωνιστικά, μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δείχνει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που υπάρχει από την παρουσία του στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η μεταγραφή πιστώνεται στον Τσάβι Ρόκα και στους χειρισμούς του. Ο Ισπανός είχε τον τρόπο να πείσει τον παίκτη πως το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού είναι προς το συμφέρον του. Τον έπεισε να κλείσει τ’ αυτιά του σε προτάσεις μεγαλύτερες όπως αυτή της Μπεσίκτας ή στην προοπτική επιστροφής στη χώρα του, με την Σαραγόσα να… πρεσάρει.

Και κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από έναν ποδοσφαιριστή που εξαρχής είχε τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του. Έναν παίκτη που έρχεται για να πάρει τη θέση του ενός βασικού εξτρέμ. Είτε παίζοντας δεξιά, με ανάποδο πόδι, κάτι που έκανε πολύ στη Τβέντε, είτε αριστερά.

Η περίπτωση του Αϊτόρ είχε επί της ουσίας δρομολογηθεί το τελευταίο τριήμερο. Από τον Παναθηναϊκό δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους, η οποία πήγαζε απ’ τον ίδιο τον παίκτη. Μιλούσε με τον Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό, ρωτούσε πράγματα, έδειχνε να τον έχει σε προτεραιότητα. Απέμενε μονάχα το τελικό «ok» που δόθηκε σήμερα.

Ο 24χρονος εξτρέμ, προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα εντός των προσεχών ημερών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ταξίδι του να γίνει πριν το Σαββατοκύριακο, αφού πρώτα περάσει από τεστ για τον κορωνοϊό.

Θα έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά και εκεί, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για την υπογραφή προσύμφωνου και θα απομένει πλέον μονάχα η σφραγίδα της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ