Ο Ολυμπιακός ζει όσα οι άλλοι ονειρεύονται: Ήταν 99 τίτλοι σε 12 χρόνια, έγιναν 100 – 10 οι Ευρωπαϊκοί

Ο Ολυμπιακός ζει όσα οι άλλοι ονειρεύονται: Ήταν 99 τίτλοι σε 12 χρόνια, έγιναν 100 – 10 οι Ευρωπαϊκοί

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολύ-αθλητικός σύλλογος της Ευρώπης. Με αποδείξεις.

Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup στο πόλο γυναικών, έγραψε ακόμα μία «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του και συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όχι μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου, αλλά και σε όλα του ερασιτέχνη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κυρίαρχοι σε όλα τα ομαδικά σπορ τα τελευταία 12 χρόνια, όσα δηλαδή βρίσκεται στην προεδρία ο Μιχάλης Κουντούρης, έχοντας τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Επί προεδρίας Κουντούρη, τα τμήματα του Ολυμπιακού σε βόλεϊ και πόλο ανδρών και γυναικών, καθώς και σε μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ, έχουν «σαρώσει» τους εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους. Το Super Cup που κατέκτησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού απέναντι στον Εθνικό, το βράδυ του Σαββάτου (17/12), αποτελεί τον 100ο τίτλο της παρούσας διοίκησης. Και για να είμαστε δίκαιοι: Στο μέτρημα (εμείς) τους βγάλαμε 99. Χάρη στην ενημέρωση των Ερυθρόλευκων -και σε μια ακόμη κούπα που αφορά στο Σούπερ Καπ του βόλει Ανδρών- αποκαταστάθηκε η τάξη: 100 ακριβώς.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλαξε τα πάντα στην υπόθεση Μαρσέλο

Οι ομαδικοί τίτλοι του ερασιτέχνη τα τελευταία 12 χρόνια:

18 στο Βόλεϊ Ανδρών
18 στο Βόλεϊ Γυναικών
25 στο Πόλο Ανδρών
22 στο Πόλο Γυναικών
6 στο Χάντμπολ Ανδρών
11 στο Μπάσκετ Γυναικών

Επιπλέον, από τους 100 παραπάνω τίτλους, οι 10 είναι ευρωπαϊκοί, με την παρούσα διοίκηση δηλαδή του Ολυμπιακού να μετράει 10 ευρωπαϊκά τρόπαια από τα 13 που έχουν κατακτήσει συνολικά όλα τα ομαδικά τμήματα του ερασιτέχνη.

Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολύ-αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και συνεχίζει να προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνειας στους φιλάθλους του, που με τη σειρά τους δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και στη διοίκηση, όπως έπραξαν και το βράδυ του Σαββάτου στο «Παπαστράτειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ