Ευρωπαϊκό Κ20: Στον τελικό του τριπλούν η Ζάραγκα με νέο ατομικό ρεκόρ

Ευρωπαϊκό Κ20: Στον τελικό του τριπλούν η Ζάραγκα με νέο ατομικό ρεκόρ

Εξαιρετική στον προκριματικό του τριπλούν η Μελίνα Ζάραγκα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που γίνεται στην Ιερουσαλήμ, καθώς με άλμα στα 13,08 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στον προκριματικό του τριπλούν η Μελίνα Ζάραγκα. Η μόλις 16 ετών πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που γίνεται στην Ιερουσαλήμ έκανε τον καλύτερο αγώνα της, καθώς με άλμα στα 13,08 μ. (1,0) βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος.

Η Ζάραγκα, στο πρώτο της άλμα «προσγειώθηκε» στα 12,72 μ. (0,8) ισοφαρίζοντας το μέχρι τότε ατομικό της ρεκόρ, ενώ είχε ένα ακόμη άλμα στα 12,62 μ. (1,5). Με τα 13,08 μ. που σημείωσε η αθλήτρια από την Κέρκυρα πέτυχε την 11η καλύτερη επίδοση του προκριματικού και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό που θα γίνει την Τρίτη (8/7) στις 19:05.

Διαβάστε επίσης: Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Κλεμένς Λουγκιέρ από τη Γαλλία με 13,72 μ. (0,9) που είναι η κορυφαία επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία Κ20. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο με τις δύο ακόμη αθλήτριες μας που μετείχαν στον προκριματικό του τριπλούν. Η Ζωή Ράπτη είχε καλύτερο άλμα στα 12,59 μ. (2,2), ένα ακόμη στα 12,51 μ. (-0,1) και ήταν άκυρη στην τρίτη της προσπάθεια. Η αθλήτρια από τα Γιάννενα τελικά κατέλαβε την 23η θέση.

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου έμεινε αρκετά μακριά από τα μέτρα που είχε στα πόδια της. Στον προκριματικό του τριπλούν είχε δύο άλματα στα 12,45 μ., ενώ στην τρίτη προσπάθεια της ήταν άκυρη και πήρε τελικά την 27η θέση στο σύνολο.

Στον προκριματικό του ακοντισμού ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης είχε καλύτερη βολή στα 64,69 μέτρα. Ο νεαρός αθλητής από τη Δράμα με την επίδοση αυτή πήρε την 15η θέση στο σύνολο. Ο Γρηγοριάδης είχε δύο ακόμη βολές στα 56,74 μ. και στα 61,91 μέτρα. Την μεγαλύτερη βολή του προκριματικού σημείωσε ο Γερμανός Μαξ Ντενίνγκ με 73,05 μέτρα.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης στον προκριματικό της δισκοβολίας είχε καλύτερη βολή στα 46,78 μ. και δύο ακόμη άκυρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ