Τσιτσιπάς: «Με εξέπληξε ο Ντε Μινόρ»

Τσιτσιπάς: «Με εξέπληξε ο Ντε Μινόρ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Αλεξ Ντε Μινόρ και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του αντιπάλου του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4, 6-4 τον Αλεξ Ντε Μινόρ και θα δώσει το «παρών» στην τετράδα του τουρνουά στο Ρότερνταμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον 20χρονο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα (μόλις Νο 137 στον κόσμο, ξεκίνησε από τα προκριματικά), ο οποίος νωρίτερα νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι 6-3, 1-6, 7-5.

«Υπήρχαν στιγμές που χτυπούσα την μπάλα πολύ δυνατά και ο ντε Μινόρ με εξέπληξε μερικές φορές», παραδέχτηκε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη. «Έπαιξε με πολλή ένταση χτυπώντας στις γραμμές», πρόσθεσε.

Ενώ ο Τσιτσιπάς έχει αρκετή εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, φτάνοντας στον 12ο ημιτελικό του σε αγώνες ATP 500, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο επιπέδου 500. Από τα επτά τρόπαια περιοδείας του στην ATP καριέρας, τα πέντε έχουν φτάσει σε επίπεδο 250, ένα στο επίπεδο 1000 στο Μόντε Κάρλο πέρυσι και ένα στους τελικούς ATP το 2019.

Από τον τελικό τον χωρίζει ο αγώνας του με τον παίκτη-έκπληξη της διοργάνωσης, 20χρονο Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα. «Θα πρέπει να είμαι καλά προετοιμασμένος για εκείνο το ματς», παραδέχτηκε ο Τσιτσιπάς. «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις κάποιον που δεν έχεις ξανασυναντήσει».

Ο Λεχέτσκα όχι μόνο εμφανίζεται στον πρώτο του ημιτελικό του ATP 500, αλλά επιπλέον αυτή την εβδομάδα έκανε την πρώτη του του εμφάνιση στην κύρια κλήρωση του ATP tour.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ