Σάκκαρη: «Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, απολαμβάνω το παιχνίδι μου στο Τέξας»

Σάκκαρη: «Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, απολαμβάνω το παιχνίδι μου στο Τέξας»

Απίστευτες εμφανίσεις πραγματοποιεί εως τώρα η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals με την Ελληνίδα τενίστρια να δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και πως απολαμβάνει να παίζει στο Τέξας.

Πράγματα και θαύματα κάνει εως τώρα στο WTA Finals η Μαρία  Σάκκαρη με την Ελληνίδα τενίστρια να πραγματοποίει απίστευτες εμφανίσεις απέναντι σε πολύ ισχυρές αντιπάλους ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Σε δηλώσεις της η Σάκκαρη είπε πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και πως απολαμβάνει τα παιχνίδια στην διοργάνωση, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τις πολύ καλές   εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Διαβάστε επίσης: «Περίπατος» για τη Σάκκαρη και… ημιτελικά WTA Finals

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι ατρόμητη στο court και απολαμβάνω το παιχνίδι μου εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πως να παίξω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει εδώ.

Πάνω απ’ όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για όταν παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν δυο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δυο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Της αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει αυτή τη χρονιά, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρη ότι στην πατρίδα της θα είναι όλοι πολύ περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με τα μοναδικά πράγματα που έχει πετύχει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ