Σάκκαρη – Μούκοβα 0-2: Αποκλεισμός-σοκ για τη Μαρία, αποχαιρέτησε πρόωρα το Roland Garros

Σάκκαρη – Μούκοβα 0-2: Αποκλεισμός-σοκ για τη Μαρία, αποχαιρέτησε πρόωρα το Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούκοβα όπως και πέρυσι και έμεινε εκτός συνέχειας Roland Garros, από τον δεύτερο γύρο.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros, ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και στο εφετινό Roland Garros η Καρολίνα Μούκοβα απέκλεισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, με το… καλημέρα στο τουρνουά, με 2-0 σετ (7-6, 7-5).

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Λουτσέσκου – Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Η αθλήτρια από την Τσεχία θα βρει απέναντί της στη συνέχεια την Νάντια Ποντόροσκα από την Αργενβτινή (νο101 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα επικράτησε με 2-0 της Γαλλίδας, Τζέσικα Πονσέ.

Με πολύ δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Σάκκαρη που προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο η Τσέχα απάντησε άμεσα και πήρε πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 3-3. Στο 5-5 η Μούκοβα έκανε μέο μπρέικ για το 5-6 με τη Μαρία να απαντάει και να στέλνει το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί η Τσέχα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν παρόμοια, και πάλι η Ελληνίδα έκανε νωρίς το μπρέικ και το 2-0, και πάλι όμως δεν το κράτησε με την αντίπαλό της να απαντάει. Η Μούκοβα έκανε το 5-6 και στο 12ο game έκανε το καθοριστικό μπρέικ για να κλείσει το σετ και το ματς με 2-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ