Τσιτσιπάς: «Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς»

Τσιτσιπάς: «Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Γίρι Βέσελι στον επόμενο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ τον Γίρι Βέσελι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Μετά το παιχνίδι ο 24χρονος τενίστας μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον αντίπαλό του και στάθηκε στο γεγονός ότι του έβαλε πολύ δύσκολα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Λουτσέσκου – Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

Για το εάν απόλαυσε τον αγώνα όπως και το κοινό: «Δεν είναι και τόσο απολαυστικό όχι. Είναι πολύ αγχωτικό, αλλά δεν έγινε αυτό σήμερα. Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς!»

Για τη νίκη του: «Ο Γίρι είναι εκπληκτικός παίκτης, νομίζω πως δεν ακούγεται αρκετά αυτό. Έχει κερδίσει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες και είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, το απέδειξε αυτό και σήμερα. Θέλω να τον συγχαρώ για την εκπληκτική προσπάθεια που έκανε σήμερα. Μου έβαλε δύσκολα σήμερα και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για μένα».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι του για να φτάσει στη νίκη: «Απλά πήγαινε στην μπάλα, αυτό έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου. Ένιωσα πως υπήρξαν στιγμές που δεν πήγαινα στην μπάλα, περίμενα να έρθει εκείνη σε μένα, οπότε όταν πήρα το ρίσκο άλλαξε το παιχνίδι και τελικά κέρδισα τον αγώνα».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε Κυριακή και όχι Δευτέρα κι αν αυτό αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό του: «Δεν κάνει διαφορά, θα έχω περισσότερο καιρό να απολαύσω κόκκινο κρασί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ