Όφνερ – Τσιτσιπάς 0-3: Πέρασε στους «8» και σφράγισε τη ματσάρα με τον Αλκαράθ!

Όφνερ – Τσιτσιπάς 0-3: Πέρασε στους «8» και σφράγισε τη ματσάρα με τον Αλκαράθ!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Εκανε το καθήκον του απέναντι στον Σεμπάστιαν Όφνερ και τώρα… Κάρλος Αλκαράθ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, απέκλεισε με 3-0 σετ τον Αυστριακό (7-5, 6-3, 6-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Ο Ισπανός τενίστας νωρίτερα απέκλεισε με 3-0 σετ τον Λορέντζο Μουσέτι (6-3, 6-2, 6-2).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ στον Ρέντη για το Champions League!

Μια… τιτανομαχία, με τον νικητή της αναμέτρησης Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός τον νικητή του Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάρεν Κατσάνοφ, με τον Σέρβο φυσικά να είναι το φαβορί. Στο αποψινό παιχνίδι ο Ελληνας τενίστας πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και έφτασε σε μια εύκολη πρόκριση.

Ο Αυστριακός ξεκίνησε καλύτερα και πετυχαίνοντας μπρέικ στο πρώτο γκέιμ προηγήθηκε με 2-0 και λίγο αργότερα με 3-1, αλλά ο Στέφανος στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και στο 6ο γκέιμ πήρε πίσω το μπρέικ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο 12ο γκέιμ ο συμπατριώτης μας έφτασε σε νέο μπρέικ και με 7-5 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8». Στο δεύτερο σετ ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-2 και με μπρέικ στο αμέσως επόμενο γκέιμ έφτασε στο 4-2. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 έκανε το 2-0 στα σετ. Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός. Με τρία σερί μπρέικ έφτασε στο 5-0 και στη συνέχεια έφτασε στο 6-0, πανηγυρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ