Κλειδώνει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Κλειδώνει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview αναλύει από τις μάχες πρόκρισης των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Europa Conference League, Ριέκα – ΠΑΟΚ (21:00): Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με τη Ριέκα. Με ένα αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1, σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι πως ήταν καλύτερος. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω σε καταπληκτικό τερματοφύλακα.

Βεβαίως αυτό το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στην Κροατία. Με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τη νίκη εκεί προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League και να μην πάθει το… κάζο του αιώνα. Θα είναι πολύ μεγάλη αποτυχία για τον δικέφαλο αν δεν τα καταφέρει και μείνει εκτός Ευρώπης από τόσο νωρίς.

Europa Conference League, Ριέκα – ΠΑΟΚ (21:00): Είναι ψηλά οι αποδόσεις στο στοίχημα με τον ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί. Η νίκη του είναι στο 1.97, η πρόκριση πολύ χαμηλότερα, αφού τη συναντάμε κοντά στο 1.50. Δεν αξίζει να πάμε σε χαμηλή απόδοση όπως αυτή που δίνει η πρόκριση, αντίθετα αξίζει το «διπλό».

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ τούτη τη φορά θα μπει πιο σοβαρός και… υποψιασμένος απέναντι στους Κροάτες. Και θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη και με την είσοδο στους ομίλους. Θα πάμε στοίχημα με τη νίκη του ΠΑΟΚ που τη συναντάμε στο 1.97 στο pamestoixima.gr.

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός (21:45): Την τελευταία του δοκιμασία, πριν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League έχει σήμερα ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς, με τον αέρα του 3-0 από το πρώτο ματς, δεν έχουν δεδομένα το άγχος που θα μπορούσε να τους… βαρύνει υπό άλλες προϋποθέσεις. Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει χαλάρωση και περιμένει να δει την ομάδα του με σοβαρότητα, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη συνέχεια.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:45): Βλέποντας το πρώτο ματς, διαπιστώσαμε πως η Σλόβαν δεν είναι ομάδα που μπορεί να απειλήσει τους «ερυθρόλευκους» με αποκλεισμό. Θα πρέπει να… φύγουν ένα ημίχρονο από το γήπεδο οι πρωταθλητές Ελλάδας και να δώσουν δικαιώματα, για να μπει ζεστά στο παιχνίδι της πρόκρισης η γηπεδούχος ομάδα. Κι επειδή αυτά δεν μπορούν να γίνουν με αυτή τη διαφορά δυναμικότητας, πηγαίνω διαφορετικά και στις επιλογές για την προσπάθειά μας να πάμε και σήμερα ταμείο. Στο πρώτο ματς άλλωστε, το να σκοράρει ο Καμαρά με απόδοση 6,10 έγραψε καλά!

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:45): Θα πάρω ένα ρίσκο με τα κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου. Το over 4 κόρνερ, στον Stoiximan μας πληρώνει με 1,90 απόδοση και θα το στηρίξω. Μπορεί να προκύψει ανοιχτό ματς, θα βγάλουν ενέργεια και διάθεση να κυνηγήσουν από νωρίς οι γηπεδούχοι, είναι μια καλή απόδοση για να έχουμε πάει στο ταμείο από το ημίχρονο. Κοντά στο διπλασιασμό και τι ζητάς; Πέντε κόρνερ σε 45 λεπτά. Μια χαρά δηλαδή.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:45): Πάμε και σε δύο ειδικά στοιχήματα. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Έμπνευση για σκόρερ δεν έχω σήμερα. Κρατάω για τα επόμενα ματς, γιατί έρχεται χειμώνας με ενδιαφέρον και από στοιχηματικής άποψης φυσικά. Δύο επιλογές και πάντα σε καλές αποδόσεις. Το να δώσει ασίστ στο ματς ο Ονιεκουρού που πιθανότατα θα αρχίσει βασικός όπως λέει το ρεπορτάζ, πληρώνει με 4,00 και το θεωρώ πολύ δελεαστικό γεγονός. Επίσης, έχω «σημαδέψει» έναν παίκτη των γηπεδούχων για να πάρει κάρτα. Τον Κανκάβα, που πληρώνει με 2,75 απόδοση και θα τον… στηρίξω.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ