Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρωταθλήτρια χειμώνα η winmasters!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρωταθλήτρια χειμώνα η winmasters!

Και στο «ντέρμπι αιωνίων» οι ρεπόρτερ του «10» ανέλαβαν ξανά δράση παρακολουθώντας τη μάχη του διαδικτυακού στοιχήματος.

Τι έγινε αυτή την Κυριακή; Η winmasters.gr για ακόμα μια φορά επικράτησε στο live παιχνίδι έναντι του ισχυρού ανταγωνισμού (bwin, sportingbet, interwetten, betshop, novibet). Δεν είναι όμως αυτή η είδηση! Η είδηση είναι ότι με τη νίκη στο ελληνικό clasico, η winmasters στέφθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια χειμώνα στη φετινή Super League, έχοντας πάρει όλα τα μεγάλα ελληνικά ματς μέχρι στιγμής!

Στα του αγώνα τώρα: Όπως αποδεικνύεται και στα παρακάτω διαγράμματα, παρά το γεγονός ότι με την έναρξη του ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» η winmasters έρχεται δεύτερη στις live αγορές (69) πίσω από τη novibet (81), πολύ γρήγορα αποκαθιστά την… τάξη, παίρνοντας τα ηνία με τη συμπλήρωση 25 αγωνιστικών λεπτών με 81 επιλογές έναντι 75 της novibet, 55 της bwin και της sportingbet, 42 της betshop και 29 της interwetten.

Λίγο αργότερα, η winmasters πηγαίνει με αέρα νίκης στα αποδυτήρια, διαθέτοντας 63 επιλογές και ταξιδεύοντας στους… αιθέρες, όπως φαίνεται και στο διάγραμμα 2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η winmasters απλώς αρχίζει να προβάρει το κοστούμι της στέψης, διαθέτοντας στις περιόδους 50-55’ και 70-75’ τα περισσότερα στοιχήματα από τον ανταγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 55’ η winmasters προσφέρει παραπάνω από διπλάσιες αγορές έναντι της betshop (53 έναντι 21), ενώ μόλις μπαίνουμε στο 70ο λεπτό, προσφέρει παραπάνω από τετραπλάσια (!) στοιχήματα σε σχέση με την interwetten (53 έναντι 13).

Φτάνουμε λοιπόν στην στέψη! Έχοντας κερδίσει καθαρά και με σχετική άνεση το «ντέρμπι δικεφάλων», τις «μάχες τίτλου» του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το clasico της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και τη μονομαχία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, η winmasters πέρασε αλώβητη και από το «αιώνιο ντέρμπι», κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα! Με λίγα λόγια, η winmasters ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ