Under και στον τελικό από τον Ράφα

Under και στον τελικό από τον Ράφα

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.

Το τέταρτο US Open του και 19ο Γκραν Σλαμ συνολικά στοχεύει να κατακτήσει την Κυριακή ο Ράφα Ναδάλ και στο κεντρικό κορτ του “Φλάσινγκ Μίντοουζ” θα βρεθεί για να τον αμφισβητήσει ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος έχει 5 τίτλους στην καριέρα του και ο πιο σημαντικός είναι το Μάστερς του Σινσινάτι, το οποίο πανηγύρισε τον Αύγουστο με αντίπαλο τον Νταβίντ Γκοφέν. Τον ίδιο μήνα είχε ηττηθεί από τον Ναδάλ στον τελικό του Μόντρεαλ, με το επιβλητικό 6/3, 6/0.

Σαφώς έχει στόχο να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστικός τώρα, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο. Ακόμη και ο Μπερετίνι που βασίζεται στο σερβίς και ήταν εξαιρετικός για δύο σετ στον ημιτελικό, έφυγε ηττημένος με 3-0.

Ο Μεντβέντεφ έχει αστάθεια στο σερβίς. Θα τον δούμε να βγάζει… εναλλάξ άσους αλλά και διπλά λάθη που του κοστίζουν. Με τον Ντιμιτρόφ δεν απέφυγε και τα αβίαστα λάθη, με τα οποία κρατούσε τον αντίπαλό του στον αγώνα. Ο Ναδάλ έχει το επίπεδο και την ποικιλία χτυπημάτων ώστε να αξιοποιήσει την παραμικρή ευκαιρία. Με τον Μπερετίνι έχανε στο τάι μπρέικ του 1ου σετ με 4-0, όμως βρήκε τρόπο να βγει από τη δύσκολη θέση. Μπορεί να πάρει το ματς στα 3 σετ και να κρατήσει τα γκέιμ σε χαμηλά επίπεδα.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ