Δεύτερο σερί κακό ματς ο Ναδάλ;

Δεύτερο σερί κακό ματς ο Ναδάλ;

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.

Ο Ράφα Ναδάλ έφτασε στο Λονδίνο για τους τελικούς της σεζόν με ένα τράβηγμα στους κοιλιακούς, ωστόσο το ξεπέρασε γρήγορα και δεν τον επηρέασε όπως παραδέχτηκε, στην πολύ κακή του εμφάνιση και ήττα από τον Σάσα Ζβέρεφ στην πρεμιέρα των ομίλων.

6/2, 6/4 και τέλος στο 5-0 που είχε ο Ισπανός σε νίκες με αντίπαλο τον Γερμανό. Το ίδιο ρεκόρ χάλασε και για τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, ο οποίος είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά να βάζει περισσότερο σλάις στο παιχνίδι του, να γίνεται περισσότερο… Μεντβέντεφ, πιο απρόβλεπτος και τελικά να επικρατεί με 7/6, 6/4. Τώρα ο Ισπανός και ο Ρώσος δίνουν καθοριστικό αγώνα για τη συνέχεια και περιθώρια για 2η ήττα δεν υπάρχουν. Να σημειωθεί πως είναι η 9η συμμετοχή του Ναδάλ στο τουρνουά και ποτέ δεν το έχει κατακτήσει.

Ωστόσο πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, ίσως και αδιανόητο να κάνει ο Ναδάλ δεύτερο σερί κακό ματς. Αυτό δε μοιάζει εφικτό. Οπότε περιμένω να είναι βελτιωμένος και βλέποντας τις αποδόσεις αουτσάιντερ που τον συνοδεύουν (2.20 – 1.70), δεν μπορώ να τις αγνοήσω.

Ο Ναδάλ νίκησε με 6/3, 6/0 τον Αύγουστο, ενώ στον τελικό του Αμερικανικού όπεν τον Σεπτέμβριο ο Μεντβέντεφ λίγο έλειψε να κάνει επική ανατροπή, αλλά και πάλι ηττήθηκε με 3-2. Εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τεράστιο παίκτη, σχεδόν σε απόδοση διπλασιασμού.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ