Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα

Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα

Πολλές επιλογές από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία, Ιταλία & Γαλλία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με αρνητικό πρόσημο η χθεσινή στήλη, χάθηκε ο άσος της Λιντς με τους μπροστινούς του Μαρτς σε κακή βραδιά και τον τραυματισμό του Ροντρίγκο νωρίς να αλλοιώνει την ταυτότητα της επίθεσής του. Χάθηκε και το “χινάρι” στην Γκινγκάμπ, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε το σενάριο χαλάρωσης στο Μιλάνο, η Κρεμονέζε βρήκε γκολ στο φινάλε για να πληρωθούμε το Goal/Goal και να κλείσουμε την Τρίτη στις -11 μονάδες απολογισμό. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με περισσότερες επιλογές από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία, Ιταλία & Γαλλία.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων μέσα στον Αύγουστο, όχι μόνο σε θέμα αποτελεσμάτων, αλλά και στην εικόνα που παρουσιαζουν συνολικά. Η Άρσεναλ εντυπωσιάζει στην εκκίνηση, το κλίμα στον οργανισμό είναι ενθουσιώδες μετά από χρόνια, γιατί φαίνεται πραγματικά ότι ο Αρτέτα έχει χτίσει κάτι πολύ δυνατό και στο πνευματικό κομμάτι. Ο τρόπος που γύρισε το ματς με τη Φούλαμ το Σάββατο της ενισχύει κι άλλο την αυτοπεποίθηση. Πήγε να χάσει δικό της παιχνίδι, τέτοια περίσταση που τα προηγούμενα χρόνια η “γκέλα” ήταν αναπόφευκτη, όμως βρήκε τα γκολ της ανατροπής με τους Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι να συνεχίζουν τις ηγετικές εμφανίσεις τους.

Η Άστον Βίλα είναι απογοητευτική στη δική της εκκίνηση και τα σύννεφα πάνω από τον Τζέραρντ πυκνώνουν. Η ομάδα αντί να παρουσιάσει βελτίωση με δική του καλοκαιρινή προετοιμασία έχει σταθερά πτωτική πορεία και το χειρότερο είναι ότι δε φαίνεται βελτίωση στον ορίζοντα. Μονίμως δίχως εντάσεις στο παιχνίδι της, δίχως συνοχή ή καλές συνεργασίες, χάνει συχνά την ισορροπία της στα αμυντικά transition και της λείπει ο ηγέτης μέσα στο γήπεδο.

Με την εικόνα λοιπόν που μας έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να μην στηρίξουμε τους “κανονιέρηδες” σε μία πειστική νίκη. Θα συνδυάσουμε τον άσο με Over 2.5 (2.21), το οποίο μπορούν να βγάλουν και μόνοι τους στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες.

Μονπελιέ – Αζαξιό

5η εμβόλιμη αγωνιστική και στη Ligue 1 και οι αποδόσεις των γκολ στο ματς του “Ντε λα Μοσόν” δεν έχουν πολύ νόημα. Η Μονπελιέ προέρχεται από εκκωφαντικό διπλό στην Μπρέστ με 0-7, ενώ προηγήθηκαν τρία ακόμη πληθωρικά παιχνίδια με σύνολο 15 γκολ! Η Αζαξιό επιβεβαιώνει στον πρώτο μήνα της σεζόν ότι είναι εκ των μεγάλων φαβορί για υποβιβασμό, έχοντας μόλις έναν πόντο συγκομιδή στο ματς που δεν σκόραρε. Στα υπόλοιπα τρία έχασε με G/G. Υπερβολικό λοιπόν με τα παραπάνω δεδομένα να προσφέρεται στο 2.13 το απλό Over 2.5 και οφείλουμε να το τιμήσουμε.

To παρολί

Πολλές οι επιλογές για να διαλέξουμε τρεις για το σημερινό μας παρολί, ελπίζουμε να κάναμε την σωστή διαλογή γία μία τριάδα σε απόδοση 6.04.

Πρώτη επιλογή το διπλό (1.92) της Λάτσιο με την Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι ήταν μαχητικοί στα δύο πρώτα εντός με Αταλάντα (0-2) και Γιουβέντους (0-0), αλλά την Κυριακή ταπεινώθηκαν στο Σαλέρνο με 4-0 και παραμένουν δίχως γκολ, γεγονός που μπορεί να τους κάνει ανυπόμονους και νευρικούς μπροστά στο κοινό τους. Η Λάτσιο αρέσει στο ξεκίνημα της Serie A. Και στην πρεμιέρα άρεσε, όταν γύρισε δικαίως ένα ματς που στράβωσε άσχημα κι από πολύ νωρίς απέναντι στην ύπουλη Μπολόνια. Και απέναντι σε μία πολύ σοβαρή τακτικά Τορίνο άρεσε, παρότι έμεινε στο 0-0. Και φυσικά έθελξε την Παρασκευή στη νίκη επί της Ίντερ με γρήγορη κυκλοφορία και κυρίως σωστές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Σύμμαχός μας στο διπλό και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στη Γένοβα, απ’ όπου η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα στις 5/6 τελευταία επισκέψεις της με αντίπαλο την Σαμπντόρια και μάλιστα συνδυαστικά με υψηλό σκορ!

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.85) στο Μονακό – Τρουά. Οι Μονεγάσκοι πήραν αποτέλεσμα ψυχολογίας στο Παρίσι, κατάφεραν να σταματήσουν μία Παρί που σκορπούσε τον τρόμο και ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη στο Πριγκιπάτο. Είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό η ποιοτική ομάδα του Κλεμάν, μπροστά σφύζει από ποιότητα και η Τρουά που έχει δεχθεί 11 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια είναι αντίπαλος που προσφέρεται για ξέσπασμα.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Χ2 & Under 3.5 (1.70) στο Μπόρνμουθ – Γουλβς. Δεν περιμέναμε την ιστορική συντριβή της Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ για να διαπιστώσουμε ότι η επιστροφή της στην Championship μοιάζει αναπόφευκτη. Το υλικό της ειναι πολύ φτωχό ποιοτικά για την Πρέμιερ, πέραν από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην απογοητευτική Άστον Βίλα, έδειξε ότι δεν ανήκει στο επίπεδο που χρειάζεται. Η Γουλβς δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά μπορεί να νιώθει αδικημένη με την συγκομιδή δύο πόντων μέχρι στιγμής. Ήταν καλύτερη για μεγάλα διαστήματα των αγώνων και στην έδρα της Λιντς (2-1) και στο Λονδίνο με την Τότεναμ (1-0). Το παραπάνω combo καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Μονπελιέ – Αζαξιό ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.13)

21:30 | Άρσεναλ – Άστον Βίλα ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.21)

Παρολί

19:30 | Σαμπντόρια – Λάτσιο ➡ 2 (απόδοση 1.92)

20:00 | Μονακό – Τρουά ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.85)

21:30 | Μπόρνμουθ – Γουλβς ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.70)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ