Ο Τραμπ «κρύβει» τις αντιδράσεις του στον κορωνοϊό

Ο Τραμπ «κρύβει» τις αντιδράσεις του στον κορωνοϊό

Μέσω επιστολής, οι δικηγόροι του Τραμπ, καλούν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, να σταματήσουν την προβολή ενός βίντεο, όπου υποβαθμίζει τον κορωνοϊό.

Ένας από τους χορηγούς της εκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντερ, η Super PAC, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που αφορά την αντίδραση του Προέδρου των ΗΠΑ στο θέμα του κορωνοϊού, ένα βίντεο το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά να κρύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Guardian.com, μέσω επιστολής, οι δικηγόροι του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καλούν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, να σταματήσουν την προβολή του βίντεο, που περιλαμβάνει δηλώσεις του να υποβαθμίζει την κρίση.

Στο τέλος του βίντεο, ο Τραμπ ακούγεται να αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την απουσία ελέγχων στις ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται το μήνυμα: «Η Αμερική χρειάζεται έναν ηγέτη που μπορούμε να εμπιστευθούμε».

Priorities USA

@prioritiesUSA

Trump refused to take the threat of the coronavirus seriously, now he won’t take responsibility as his administration has been totally unprepared for this crisis.

81K people are talking about this
 Οι δοκηγόροι του Τραμπ στέλνουν επιστολή στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας, ζητώντας να σταματήσουν να προβάλουν τη συγκεκριμένη διαφήμιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ