Κορωνοϊός: Με tweet σχολιάζει ο Τραμπ το θλιβερό ορόσημο των 100.000 νεκρών

Κορωνοϊός: Με tweet σχολιάζει ο Τραμπ το θλιβερό ορόσημο των 100.000 νεκρών

Μήνυμα για το τραγικό ορόσημο των 100.000 και πλέον θανάτων στις ΗΠΑ από τον νέο κοροναϊό έστειλε ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter

Μήνυμα για το τραγικό ορόσημο των 100.000 και πλέον θανάτων στις ΗΠΑ από τον νέο κοροναϊό έστειλε ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, μία ημέρα αφότου ξεπεράστηκε το όριο αυτό και η σιωπή του σχολιάστηκε.

«Βρεθήκαμε μόλις σε ένα πολύ θλιβερό ορόσημο με τους θανάτους από την πανδημία του νέου κοροναϊού να φθάνουν τους 100.000. Προς όλες τις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή συμπάθειά μου και αγάπη για όλα όσα αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι υποστήριζαν και αντιπροσώπευαν» τονίζει ο αμερικανός πρόεδρος, ενώ προσθέτει:

«Ο Θεός μαζί σας».

Ανάρτηση και από τον Πενς
Παρόμοια κίνηση στα social media έκανε και ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης. «Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με όλες τις οικογένειες των περισσότερων από 100.000 Αμερικανών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κοροναϊό» έγραψε ο Μάικ Πενς στο Twitter.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγαπημένους σας ή την απώλεια σας. Ο Θεός να τους ευλογεί και ο Θεός να σας ευλογεί όλους» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ