Απορρίφθηκαν αγωγές κατά Πανιωνίου

Απορρίφθηκαν αγωγές κατά Πανιωνίου

Μια δικαστική εκκρεμότητα που είχε ο Πανιώνιος έλαβε τέλος, καθώς το Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτές τις αγωγές κάποιων πρώην καλαθοσφαιριστών της ομάδας κατά της προηγούμενης διοίκησης Βαρουξάκη. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Με τις υπ’ αριθμόν απόφασεις 787, 788, 789, 790/2018 από το Ειρηνοδικείο Αθηνών απορρίφθηκαν οι αγωγές των κ. Αναστάσιου […]

Μια δικαστική εκκρεμότητα που είχε ο Πανιώνιος έλαβε τέλος, καθώς το Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτές τις αγωγές κάποιων πρώην καλαθοσφαιριστών της ομάδας κατά της προηγούμενης διοίκησης Βαρουξάκη. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με τις υπ’ αριθμόν απόφασεις 787, 788, 789, 790/2018 από το Ειρηνοδικείο Αθηνών απορρίφθηκαν οι αγωγές των κ. Αναστάσιου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, Παναγιώτη Νικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάρκου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλή, κατά της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ και των κ. Ίωνα Γεωργίου Βαρουξάκη και Χρήστου Βουζουνεράκη, διότι κρίθηκε ότι οι απαιτήσεις που είχαν προβάλει με τις αγωγές αυτές δεν είχαν χαρακτήρα μισθολογικών διαφορών, για τις οποίες θα μπορούσε να ευθύνεται η ΚΑΕ.

Οι ανωτέρω ήταν καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ κατά την περίοδο 2016 – 2017 και στις δίκες είχε κάνει κύρια παρέμβαση, με πρωτοβουλία και επιβάρυνση της ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης. Ο χειρισμός των υποθέσεων είχε ανατεθεί από την ΚΑΕ στον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Α. Σκούφο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ