Μάλαγα : Τελειώνει ο Πλάθα, στη λίστα ο Κατσικάρης

Μάλαγα : Τελειώνει ο Πλάθα, στη λίστα ο Κατσικάρης

Η Μάλαγα ολοκλήρωσε τη σεζόν μετά τον αποκλεισμό Tτης από τα ημιτελικά των πλέι οφ της ACB, ο Ζοάν Πλάθα αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία και ο Φώτης Κατσικάρης είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους.

Η Μάλαγα ολοκλήρωσε αποτυχημένα τη φετινή σεζόν, καθώς στην Ευρωλίγκα έμεινε εκτός πλέι οφ (δηλαδή 8άδας), ενώ στην ACB έμεινε εκτός από την πρώτη φάση (δηλαδή τα προημιτελικά) καθώς η Μπασκόνια την απέκλεισε με 2-0 νίκες.

Ετσι όπως προκύπτει ο Ζοάν Πλάθα θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των ανδαλουσιάνων, μετά από περίπου πέντε χρόνια. Μεταξύ των υποψηφίων προκειμένου να τον διαδεχθούν στον πάγκο της Μάλαγα είναι και ο Φώτσης Καστσικάρης

Ο Ελληνας τεχνικός ολοκλήρωσε επίσης τη δική του σεζόν με την Τενερίφη, με την οποία αποκλείστηκε από τη Ρεάλ (και αυτός στους «8») και σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Μάλαγα «Diario Sur» συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των εκλεκτών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται «… Ο Κατσικάρης έπειτα από την επιτυχημένη θητεία του στην Τενερίφη, που ήταν ο τέταρτος ισπανικός σταθμός του, μετά τη Βαλένθια, την Μπιλμπάο και την διπλή θητεία στη Μούρθια, είναι στη λίστα της Ουνικάχα. Οπως και οι Ιμπον Ναβάρο και Λουίς Κασιμίρο, χωρίς να έχει παρθεί τελική απόφαση για τον εκλεκτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ