Ρεάλ Μαδρίτης : Διαψεύδει για συμφωνία με Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης : Διαψεύδει για συμφωνία με Μπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση της διαψεύδει τα σενάρια για συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ!

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία έκαναν λόγο για μυθική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, η οποία θα άγγιζε τα 272 εκατ. ευρώ.

Όμως η βασίλισσα πήρε θέση για τις φήμες γύρω από τον 19χρονο επιθετικό διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως ασχολείται με την περίπτωση του νεαρού, ο οποίος εντυπωσιάζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της Γαλλίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν κι ανέφερε πως δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση στους πρωταθλητές Γαλλίας για τον Μπαπέ και πως τα σενάρια είναι ψευδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ:

«Με αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υποτιθέμενη συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κιλιάν Μπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει ότι είναι απολύτως αναληθείς. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει καμία πρόταση ούτε στην Παρί Σεν Ζερμέν ούτε στον ποδοσφαιριστή και λυπάται για τη διάδοση αυτού του είδους των πληροφοριών, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ