Μητέρα Γκολοβίν : Τσέλσι και ΤΣΣΚΑ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον γιο μου

Μητέρα Γκολοβίν : Τσέλσι και ΤΣΣΚΑ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον γιο μου

Το «μπάσιμο» της Τσέλσι για τον Αλεξάντρ Γκολοβίν επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η μητέρα του.

Ο Αλεξάντρ Γκολοβίν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων της Ευρώπης.

Τα Ιταλικά μέσα ήδη έχουν γράψει για το «φλερτ» της Γιουβέντους με τον 22χρονο μέσο.

Όπως φαίνεται όμως και η Τσέλσι έχει μπει δυνατά στο κυνήγι του Γκολοβίν. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή σε ερώτηση που της έγινε για το μέλλον του γιου της, ήταν ξεκάθαρη ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Τσέλσι και μάλιστα οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο τόνισε ότι ο Γκολοβίν για την ώρα παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Ρωσίας και αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν θα πάρει καμία απόφαση όσο η ομάδα του αγωνίζεται στο Μουντιάλ.

Ο Αλεξάντρ Γκολοβίν είναι κομβικός στη μέχρι τώρα παρουσία της Ρωσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι μόνο το ένα γκολ και οι δύο ασίστ που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα του, που τον αναδεικνύουν ως σημαντικό για την ομάδα του. Η ταχύτητα του και η ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, προσθέτει κάτι το διαφορετικό στη μεσοεπιθετική γραμμή των Ρώσων.

Η απόδοση του στο Μουντιάλ δεν έρχεται από το «πουθενά». Η χρονιά του με την ΤΣΣΚΑ ήταν η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος αγωνίστηκε συνολικά σε 43 παιχνίδια και σκόραρε 7 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ