Ντάλιτς: «Ο Μόντριτς είναι ο MVP, του αξίζει η Χρυσή Μπάλα»

Ντάλιτς: «Ο Μόντριτς είναι ο MVP, του αξίζει η Χρυσή Μπάλα»

Ο προπονητής της Κροατίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ της Χρβάτσκα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εγκώμιο του Λούκα Μόντριτς έπλεξε ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό με τη Γαλλία. Ο 51χρονος τεχνικός τόνισε ότι ο «εγκέφαλος» της Χρβάτσκα πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και θα πρέπει να του απονεμηθεί ο τίτλος του MVP της διοργάνωσης. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο συμπατριώτης πραγματοποιεί μια καταπληκτική σεζόν και του αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, ακόμα και αν η Κροατία δεν κατακτήσει το τρόπαιο.

«Αν ήμασταν ρεαλιστές, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα θεωρούσαμε φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, ο Μόντριτς κερδίζει αυτό τον τίτλο στο γήπεδο. Είχε μια καταπληκτική σεζόν και είναι ο καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ. Αξίζει να κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα» ακόμα κι δεν κερδίσουμε στον τελικό της Κυριακής τη Γαλλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λούκας Μόντριτς και η παρέα του το απόγευμα της Κυριακής θα μονομαχήσουν με τους Γάλλους για το βαρύτιμο τρόπαιο. Το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στον Μπαπέ και τους υπόλοιπους Γάλλους, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με στόχο το… θαύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ