Πώς θα τελειώσει ο πρώτος γύρος της Super League…

Πώς θα τελειώσει ο πρώτος γύρος της Super League…

Σε 20 μέρες ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League και οι τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Από την αρχή της σεζόν γνωρίζαμε πως το φετινό πρωτάθλημα (όπως και σε όλη την Ευρώπη) είχε μία μεγάλη ιδιαιτερότητα. Αυτή δεν ήταν άλλη από το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, και για πρώτη φορά στα χρονικά θα είναι… χειμωνιάτικο (20/11-18/12). Έτσι και μέσα στις επόμενες 20 μέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League, κάτι πρωτοφανές φυσικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Η αψεγάδιαστη πορεία του Παναθηναϊκού στις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει βάλει σε θέση ισχύος την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Από κοντά και η ΑΕΚ που δεν αφήνει τους «πράσινους» να μεγαλώσουν τη διαφορά των έξι βαθμών, με τον εκπληκτικό Βόλο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ένωση και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη να ακολουθούν έχοντας αφήσει ήδη αρκετούς βαθμούς (άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο).

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη κίνηση του Ελ Αραμπί, οι 10 ημέρες στα πιτς, τα 3 γκολ και η απόφαση του Μίτσελ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και δεν είναι απίθανο το σκηνικό στις πρώτες θέσεις να αλλάξει αφού οι ομάδες της εξάδας έχουν να δώσουν αρκετά ματς ακόμη μεταξύ τους ενώ οι διαφορές δεν είναι και απαγορευτικές. Εξαίρεση αποτελεί ο Άρης που έχει παίξει και με τους πέντε που τον έχουν βάλει από κάτω μέχρι στιγμής. Ντέρμπι δικαφάλων, ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και Ολυμπιακός-ΑΕΚ έρχονται στα προσεχώς, με τον Βόλο να έχει τον ρόλο του ρυθμιστή.

Η βαθμολογία μετά τις εννιά πρώτες αγωνιστικές:

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: 

To πρόγραμμα της ΑΕΚ:

΄Το πρόγραμμα του Βόλου:

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Το πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ:

Το πρόγραμμα του Άρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ